Luiz L. Hej - Uvećajte Svoju Viziju Života

U svakome od nas, nalazi se centar mudrosti, daleko dublji i veći nego što smo svesni.

Meditacija je dizajnirana da nam pomogne da se konektujemo sa tim centrom, i uvećamo naše razumevanje života. Kada smo voljni da otvorimo svoju svest za nove načine gledanja na teška životna pitanja, naš se život promeni na bolje. Moj jedini cilj je da konstantno rastem kako bi  još više razumela život, i kako on funkcioniše.

Šta je potrebno da znam, verujem, govorim, i radim, da bi moj život glatko tekao?

Unutar svakog od nas, nalazi se sposobnost da se konektujemo sa našim izvorom, a tamo leži mesto koje tražimo – unutrašnje znanje, koje nam daje snagu u tim takozvanim teškim trenutcima. Kada smo u stanju da vidimo širu sliku života, ubrzo shvatimo koliko su beznačajni naši mali problemčići. Tada zaista razumemo izreku: Ne nerviraj se oko gluposti!

 

photo by: andreasrocha
photo by: andreasrocha

 

Svaki put kada kažemo: “Ne znam”, zatvaramo vrata sopstvenom, beskrajnom izvoru mudrosti. Unutar nas su svi odgovori na sva pitanja koja ćemo ikad pitati. Mi znamo prošlost, sadašnjost i budućnost. Medju nama su zaista nadarene psihe, i ako jedna osoba nešto može, znači da možemo svi.

Svi mi imamo potencijal da vidimo više, da saznamo više, razumemo više, vizualizujemo širu sliku života. Zapamti, u prostranstvu beskraja života, sve je savršeno, celo, i kompletno…

Takva si i ti.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment