Luiz L. Hej - Pozitivna Sećanja

Možete zamisliti moje iznenadjenje i sreću kada sam ovog proleća primila pismo od Dr. Džejmsa Dadama ( Dr. James D’Adamo). Radosno sam se smešila dok sam ga otvarala. Divna sećanja potekla su u meni, dok sam se sećala čoveka koji me je tako mnogo naučio o zdravlju.

Počela sam da čitam: ” Kao moj bivši pacijent, izdavač i promoter alternativnog načina lečenja, bio bih veoma srećan ako bi htela da izdaš ovu knjigu. …” Odmah sam skočila na noge, misleći, Da, naravno da bih, iste sekunde!Posle svega  što je ovaj čovek učinio za mene, bila sam zahvalna što sam u stanju da mu pomognem u vezi ovoga i uradim nešto specijalno za njega.

Danas, u svojim 80-ima, ja sam puna energije, i još uvek praktikujem korisne savete koje mi je pre toliko godina prepisao doktor Dadamo. Odajem mu beskrajnu zahvalnost za sve što me je naučio, kako da svome telu vratim vitalnost i zdravlje. Ti njegovi saveti su savršeno funkcionisali za mene, pa mogu i za Vas.

Postoje trenutci u životu, kada vam neko učini ogromnu uslugu, a Vi se pitate kako ćete se ikada odužiti toj osobi. E sada znam kako.

Upravo ovog meseca izdajemo novu knjigu Dr. Dadama ”   Unca prevencije vredna je kilograma leka (Just an Once of Prevention is Worth a Pound of Cure). Želim Vam da upijete od njegovog znanja svu moguću dobrobit!

Afirmišimo: Danas, kada god trebam nešto, znam da će mi biti obezbedjeno.

POZITIVNA SEĆANJA
POZITIVNA SEĆANJA


Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment