Luiz L. Hej - Pozdravite Mi Brodvej

Pre neki dan sam pronašla par starih fotografija, iz nekoliko predstava u kojima sam glumila. Levo na slici sam Ja, dok sam bila član jedne luckaste glumačke grupe. Pogledajte samo te zgodne noge!

Da, u to vreme našla sam se u šou-biznisu, a da to nisam čak ni forsirala. Igrala sa sa Latino Američkom grupom (Latin American Theatre Group), a ni reč španskog nisam znala! To se sve dešavalo u Nju Jorku (New York).

Tada sam takodje posedovala jedan OFF OFF Brodvej Teatar, kratak period vremena. To mi je bilo veoma interesantno, zato što sam imala prilike da radim svakave zanimljive stvari glumeći u teatru. Potom sam izabrana na audiciji da glumim u predstavi koja je otvarala Brodvej, i tada sam primila svoju Equity kartu (Actors Equity Association). Wow… Equity  karta. Odakle sad ovo? Pomišljala sam. I u trenutku kada sam dobila moju kartu, teatar je nastavio dalje. Nisam ga pratila, pa mi nije ni bilo krivo što ga više nema.

Uskoro posle toga, život me je odveo do Nauke Uma (Science of Mind). To je bilo vreme kada sam počela da savetujem ljude i držim predavanja. Iskustvo koje sam ponela glumeći u pozorištu su mi olakšala i pomogla u mojim javnim govorima. Bilo mi je veoma lako i nastupi pred ljudima su mi bili kao najnormalinija, prirodna stvar! U pozorištu sam izvodila kojekakve lude stvari pred publikom, i preživela! Tako da je to bila savršena progresija ovoga čime se danas bavim. Sada znam zašto je pozorište došlo u moj život. Pomoglo mi je da se oslobodim i budem ‘Luiza Hej’ , da držim govore, predavanja i savladam publiku.

Ako tvoja životna staza naglo skrene u pravac koji ti nije baš najjasniji u tom momentu, seti se, da bi to moglo biti zbog toga što te život sprema za prekrasan put koji je pred tobom.

Afirmišimo: Ja pratim svoju unutrašnju zvezdu. Ja sam sjajni primer ljubavi i svetlosti.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment