Vejn Dajer - Afirmišite veru

Vera je potpuno oslanjanje na moć I dobrotu Duha, I čvrsto verovanje da ste uvek povezani sa tom dobrotom. Uvek afirmišite svoju veru, a ne svoju sumnju. Kada afirmišete da stvari možda I neće funkcionisati onako kako želite, da se vaši problemi samo nagomilavaju, da vas Bog ne sluša, ili da ste nemoćni pred tolikim borbama, vi time afirmišete sumnju umesto veru. Vaša sposobnost da spoznate veru, I da je afirmišete, omogućava vam da je manifestujete u svom životu.

U Jovanovom jevanđelju Isus kaže: Moj mir dajem vama. Ovo je afirmacija vere. On zasigurno nije sugerisao da je mir nešto teško za postizati, I da se za njega moramo boriti. Isus je svima doneo mir tako što ga je afirmisao. U njegovoj isceliteljskoj knjizi, on nije govorio: U poslednje vreme nismo imali baš puno sreće sa leprom, ali ako budete slušali mene, imaćete 30% šanse da preživite sledećih pet godina. Umesto toga, on je deklarisao: Vi ste dobro, afirmišući veru u najvišljem duhovnom nivou, I isceljenje bi usledilo.

 

photo by: cottoon
photo by: cottoon

 

Vi takođe morate naučiti da afirmišete svoju veru pred licem sumnje, sa mislima da će stvari funkcionisati ok, I da će se poboljšati. Mislite, pišite, I izgovarajte afirmacije poput ovih:

Ja nameravam da kreiram prosperitet.

Učiniću ono što je potrebno kako bi uklonio ovaj problem.

Ja znam da nisam sam.

Ja imam vere da je sve za najveće dobro.

Ne dajem svoju energiju na negativnost zato što znam da je sve u Božijem redu.

Ja ću se konsultovati sa Bogom, I znam da ću biti vođen da učinim baš ono što je potrebno.

Ovo su sve afirmacije vere, koje vam, kada ih praktikujete, dopuštaju da kažete Ne sumnji, I Da životu.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

2 Comments

  1. Nastasija Prohor

    Ako ne veruješ samom sebi,kome ćeš? Ja nekada ni samoj sebi…treba truda,ali je najbitnije-šta zaista želim? E,to ne znam još uvek, tako da ću još malo da ratujem sa samom sobom.

  2. PRVI PUT SAM NA SAJTU SVIDJA MISE UBUDUCE CU REDOVNO POSECIVAT OVAJ SAJT.

Leave a Comment