Leci - Zahvalnost

Zahvalna sam svome telu, što u svojim nedrima nosi i čuva moju Božanstvenost, moju Svetlosnu Dušu, biser iskustava, mudrosti i sveznanja, i bezgranične ljubavi.

Hvala mom divnom telu, koje polako postaje svetlost, i koje me verno služi u ovom životu.

Blagosiljam sa ljubavlju sve svoje organe i svaku ćeliju svoga tela, koje savršeno funkcioniše, jer sam zdrava u svakom mogućem smislu. Volim svoje telo, i poštujem sa ljubavlju.

Leci

foto by charlie
foto by charlie

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

4 Comments

 1. maja

  Necu propustiti dan da ovo ne izgovorim,
  momenat da ovo zaboravim,
  cim oci otvorim da sam ovog u potpunosti svesna..

 2. Siniša

  U knjizi “Kako misliti – isceljivanje informacijama” koju je napisao prof. dr. Svetozar Radišić, daje se detaljan opis meditacije koju je Ruskom narodu “poklonio” akademik prof. Georgi Nikolajevič Sitin (svetski priznat stručnjak za isceljivanje mislima).

  Smisao ove meditacije saostoji se u činjenici da Vi slušate svaki dan svoj snimljeni glas (ja sam ga snimio na Nokia mobilnom telefonu), pri čemu sve što izgovarate je u stilu tvog teksta Leci, a traje otprilike oko 15 minuta.

  Meditaciju Ja trenutno svakodnevno radim. Preporuka je da se zbog podsvesti i duše, ne radi manje od 21 dan, ali ne i više od 40 dana.

  Ja sam je već jednom prošao tokom ove godine (april – maj) i moram priznati da su rezultati bili impresivni!

  Pošto sam glavni projektant gasnih, termotehničih i procesnih postrojenja, i pošto radim u stresnom okruženju (a koje danas nije!), ponovo sam započeo proces isceljivanja samoga sebe i naravno super je!

  “Ja sam novorođeno mlad vitez, prepun zdravlja i sreće ……..”

  • Verujem Siniša da je to dragoceno i isceljujuće iskustvo. Do svega dođemo kada naše biće zaište, i sve nam se posloži i da.
   Ti zaista jesi novorođeni mladi vitez, prepun zdravlja i sreće!

Leave a Comment