Leci - Veruj, Jer Osećaš!

Veruj, jer osećaš. Ne trebaju ti drugi dokazi i potvrde da bi verovao, jer Srce vidi i dublje i šire od uma. Srce ima veću snagu i mudrost, zato veruj Srcu i ne sumnjaj. Sumnja ako dugo traje, zamagli vid tvoga srca. Ne dopusti da se to desi. Jednostavno, kada osećaš, veruj tome!

Veruj tvome Srcu!

foto by jup
foto by jup

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

9 Comments

 1. Siniša

  Da, u srcu leže sve istine ….

  Samo da ugušim ego moga uma, ili da ga dovedem na minimalni nivo….

  A dok Šumanova rezonanca raste, srce to instinktivno prati!

  I zato ŽIVELA Ljubav!

 2. Biba

  Lepo je i najlepse verovati srcem,mene je zeznulo samo tako pa mu vise ne verujem (glupost mi se desila jer sam verovala srcu) tako d ami je draze da ukljucim razum ili mozak,opet sve zavisi od situacije do situacije ljubac…sve komplimenti od mene DOBRO STE…!!!

  • Draga Biba, čovek veruje u čega želi da veruje, i u čemu oseti i vidi istinsko. Srce uvek govori istinsko, jer vidi najširu sliku celine, ali naše očekivanje nas zna razočarati, Puno te pozdravljam i hvala ti puno što si se javila. Sve najepše ti želim.

 3. Biba

  ups DOBRI STE ;))))

 4. Maja

  Draga Biba razum i mozak su stvoreni srcu da služe, ono što ti se čini kao glupost je uglavnom samo iskustvena ocena očekivanja, meni se to desilo mnogo puta ali uvek se na kraju ispostvi da sam ja ono što osećam i kada to prihvatim gluposti mi se sve manje dešavaju 🙂

 5. Mira Purhmajer

  I ja kao draga Biba. Ali desilo mi se da me osećaj stvarno posluži. Stvarno je nezaboravan i potpuno drugačiji od onog koji mi je bio poznat celog života. Naprosto iskustvo tog osećaja je tako stvarno, istinito, iskreno na kvadrat! Kao da je oduvek bilo jasno da je tako i da sam to oduvek znala. Kao da vreme stoji. Zato, kad mi se voli, ja volim, jer sada verujem da mogu da zavolim samo one ljude na koje bih mogla biti ponosna, i to je jedini uslov, da su dobri ljudi! Takvi ne mogu da razočaraju, kakve god da su okolnosti, jer ne žele. A oni koji su manje dobri, jednostavno više nisu tu. Sve pohvale našim pozitivcima i pozdrav “gladnim čitačima” kao što sam i sama!!! :*

  • Svi ste super, jer svi učimo stalno i neprestano. Ono što verujemo danas već sutra potpunija istina koju vidimo može promenuti.
   Očekivanja, naša očikivanja nas uvek izdaju. Kada dajemo nešto od sebe, ljubav ili nešto materijalno, najbolje je dati bez očekivanja, jer su naša očekivanja kao mala računica, kao da jednom rukom dajemo a drugu smo pružili da dobijemo. Kad dajemo dali smo i tačka, jer istinsko davanje je potpunost bez očekivanja.
   Svi smo mi divni i svi imamo nešto divno u sebi i ponešto negativno. Ovo negativno nas tera da se menjamo, tera nas na promene. Sve nečemu služi. Naravno postoje ljudi koji imaju sličnu vibraciju našoj i sa njima nam je najprijatnije. Miro hvala ti na komentarima. Volim da čujem vaša razmišljanja. Puno te pozdravljam.

Leave a Comment