Leci - Svesna Namera

Od trenutka kada je moje biće osvestilo u potpunosti, da svaka misao i emocija dovodi do manifestacije našeg iskustva, dakle našeg života, puno sam se promenula, da ne kažem skoro potpuno!

Moj je život dobio drugi smisao, drugi pravac, i ja sam iz dana u dan kroz svoja iskustva, koja su sada bila svesno praćena od moga bića, postajala smirenija i srećnija. Sve mi je lakše i lakše bilo da pratim glas svoga bića i postupam po tome, a to je dalje vodilo većem usredsređivanju na unutra, još dublje u sebe, tako da sam postajala  sve jača, samostalnija. Sve sam manje i manje tražila potvrđivanje od drugih ljudi, čak je i moja potreba za ljubavlju postala moja ljubav prema sebi samoj, tako potpuna i ispunjavajuća, lišeno svake usamljenosti ili nemira.

Radila sam na sebi svesnom nameromna i mnoge želje su mi se tako ispunile. Jednom prilikom sam pročitala kako ljudi pomoću svesne namere i zakona privlačnosti, obično ispunjavaju mnoge svoje materijalne želje, kao što su dobar posao, divnog partnera ili partnerku, veliki iznos na bankovnom računu ili možda glavni loto iznos, zatim dobar auto, prekrasnu kuću iz snova i tako dalje. Naravno da je ovo sasvim u redu i normalno, jer živimo u materijalnom svetu i puni smo želja, koje želimo doseći. Mi smo stvaraoci svega u svom životu i svega što vidimo oko sebe. Sve je to pokrenuto i manifestovano , ljudskom mišlju i emocijama.

Međutim,  postoje i druge želje, koje naše biće želi, to su želje našeg unutrašnjeg bića,  koje se mogu ispuniti na ovaj poznati način svesnom namerom, kao što je spiritualni razvoj, dublja povezanost i usklađenost sa našim višim bićem, našom Dušom, ili mogućnost da dosegnemo duboku meditaciju, ili otvorenost i prijemčivost srca za više Božanske svetlosti, ili komunikacija sa anđelima, dublji uvid u Božanske zapise, ili nešto drugo što vama budi želju i žar ispunjenja .

Sve vam ovo pričam zbog toga, što živeći u vremenu uspona čovečanstva i promena naše svesti  na viši nivo, i kvantni skok u  petu dimenziju, možemo pomoći sebi da budemo otvoreni za ove promene svesnom nammerom, da se razvijamo najvećom mogućom brzinom, na najbolji mogući način, za naše vrhovno dobro i vrhovno dobro cele kreacije, jer kako se mi menjamo, to utiče na sve  ljude oko nas. Kako se mi pokrećemo u svojim promenama, nastaje mali talas svetla, koji se širi i dotiče svojom svetlošću sve oko nas i nadalje celu kreaciju. Ovo je velika moć, koja nam je data i upravo u ovom trenutku je dragoceno da se njome služimo, jer nam je data na dar da stvaramo i kreiramo. Sada možemo svesno uticati na promene u sebi!

Svi oni ratnici svetlosti koji su svesni snage misli, mogu svojom svesnom namerom dragoceno uticati na svoje promene i razvoj a samim tim i na druge, ratnike svetlosti da postanu svesni, da smo svi ratnici svetlosti, jer svi smo jedno, svi smo povezani.

Svesnom namerom, lakih koraka života, osposobimo krila za visoki let!
Svesnom namerom, lakih koraka života, osposobimo krila za visoki let!

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

24 Comments

 1. Siniša

  Da, kvantni skok u petu dimenziju ….

  Misao zaista ima božansku i ogromnu moć. Tesla je na to stalno ukazivao i puno oko toga istraživao …
  Mogu snagom svoje misli mnogo doprineti promenama na Andromedi, a kamoli ovde gde sam trenutno, na zemlji …

  Zato i šaljem SVETLOST putem misli, sada u ovom trenutku prošlosti, budućnosti, sadašnjosti …. ma sve je relativno!

  • Da, doživećemo i svesno da smo prisutni na mnogo strana, sadašnjost, budućnost i prošlost…

   Tesla je bio genije i čovek budušnosti, i znao je koliko je čovek još nespreman da shvati neka njegova otkrića. Zadivljuje njegova spiritualnost!

   Kada se svesno umreže misli probuđenih ljudi, sa svesnošću jedinstva sa Bogom, koje nas čeka u petoj dimenziji, uh to će biti grandiozno stvaranje naše budućnosti. Biće nezamislivo zabavno!
   Sve je samo igra…

 2. maja

  ah kako je to Vama lako… i na radost!? Bezbrizno i glatko! A mi pocetnici ponesto zagrebemo , padamo , ustajemo, malo napred pa opet nazad…

  • Draga Maja, stav i fokus određuju da li je lakoća, radost ili suprotno od toga. Najviše u životu mi je pomoglo ogledalo, dok sam govorila volim te leci, prediva si zaista. Nije mi se to uvek radilo, preznojavala sam se, bilo i je besmisleno i glupo ali sam znala da je drugačije od onoga što sam do sada radila i zato nisam odustala.Znaš Maja drago i milo biće. Drži čvrsto svoj život u svojim rukama i ne dozvoli, što je nešto teško, da odustaneš!
   Važno je da budeš što je moguće pozitivnija i da veruješ da Nikada nisi sama, da si vođena od svetlosnih Božanskih Bića, jer si i sama Božansko Biće. Bog je ljubav, zato daj svoju ljubav i budi je svesna , ne štedi je, jer važnije je ljubiti nego biti u pravu. Budi svetionik svojih pozitivnih misli, jer si odlučila da ti bude dobro i da budeš srećna, jer tvoja sreća je nešto najviše što možeš dati svojoj porodici i svim ljudima oko sebe. Biraj radost i sreću i fokus pozitivnih misli, pa ćeš videti koliko nisi ni početnik, ni bespomoćna. Drži svoju veru da hoćeš, da možeš, da želiš bti srećna i mirna u srcu, tako će i biti.
   Nemoj da razmišljaš o sebi kao o početniku, jer samim tim što u ovom vremenu buđenja živiš i svedok si dogašanja ovog vremena, to znači da si Duša koja je imala puno inkarnacija i nakupila time puno iskustva i zna šta u ovom trenutku radi ovde na planeti Zemlji.
   Ako će te umiriti, ja nisam savršena. Imam svojih izazova ali to ne znači da gubim fokus!
   Ljubim te i verujem da će te moje reči ohrabriti. Super si Maja, šta fali ako ide malo napred, pa nazad, tako se uči, kako bi drugačije. Svi idemo takvim koracima!

 3. Sanja

  Vec duze vreme pokusavam da ostvarim jednu te istu zelju,ne uspeva mi.Ne uspeva mi jer ne zavisi samo od mene.Citala sam da mozda treba pustiti da se desi.Ne znam kako,jer mi to treba odma i sad,zaokupljena sam samo tim vec 10 god.Ne znam sta radim,zaglavila sam se……

  • Draga Sanja, nije ništa čudno, što se želja ne ispunjava, ali eto ti si ipak svesna da si se u nekoj tački tvoga dopuštanja zaglavlia. Obično želje koje najviše na svetu želimo, i koje dugo želimo, su upravo želje gde imamo najviše otpora i zato to tako ide.
   Ovako Sanja, za to postoji rečenje!

   Uzmi papir i olovku i ponovo zapiši svoju želju.
   Želim to i to, do tada i tada da se ostvari.
   Ispod toga napiši sve što ti pada na pamet, šta misliš, zato ta želja ne može da se ostvari.
   Pazi jako je bitno i važno da budeš iskrena prema sebi, jer inače ćeš propustiti tačku verovanja koja je bitna da se ispravi, tj. promeni. Zatim kada si do poslednjeg iscrpila sva uverenja, zašto misliš da ova želja ne može da se ostvari, sve te rečenice pretvori u pozitivne afirmacije, i piši ih dok ih ne naučiš napamet a zatim ih možeš izgovarati pred ogledalom ili ovako.

   Videćeš da ćeš u svim tim rečenicama prepoznati ono verovanje, koje te sprečava da dopustiš ostvarenje ove tvoje žarke želje.
   Želim ti uspeh i ostvarenje i sve najlepše. Pozdrav Leci.
   Javi se ako nešto zaškripi.

 4. ivana

  Draga Leci, uz tebe je sve mnogo lakse! Hvala

 5. Anita

  Cou,cou Leci;VOLIM TE :-)!
  Da pitam ja malo 🙂
  Procitah odgovor koji si dala dragoj Sanji!
  Ja bih postavila pitanje:
  Sta ako je Sanja na tom spisku sa stvarima zbog kojih misli da se zelja ne moze ostvariti,navela da osoba od koje to zavisi(posto je rekla da ne zavisi samo od nje),mozda,uopste nije u toj vibraciji kao ona!
  Sad,moze,ona da afirmise vazda “ON -ONA JE U VIBRACIJI KAO JA!”,ali…
  tudjim emocijama ne mozemo upravljati…
  Ups!!! Zackoljica! Ajd sad! 🙂

  • Draga Anita,
   Sanja može da napiše sve razloge koje ona vidi zašto joj se želja ne može ispuniti. To su sva njena verovanja, emocije, stavovi, sve što je ona kao ličnost u kojoj postoji razlog verovanja da ona nešto ne zaslužuje ili ne može imati, bilo šta da je to u pitanju, neću ulaziti u to šta je to, jer poštujem njenu privatnost i njenu meru koliko i šta želi reći.
   Reprogramiranjem njenih neverovanja u verovanja, tj. u pozitivne afirmacije ona u svome biću pravi atmosferu verovanja, atmosferu i vibraciju da je za nju to što želi moguće i kada se poravna njena vibracija verovanja sa vibracijom njene žarke želje, zakon privlačnosti na dostavlja ono što želimo. Ona to može da uradi i tada će videti šta će se desiti, jer tako se želje ostvaruju. Nema tu nikakvog čarobnog štapića. Za ostvarenje želja čovek mora debelo da se potrudi i da se pritom menja, jer vibracija se menja ako se i mi menjamo. Ne može se promenuti, jer postoji neko pravilo, za to se mora čovek malo preznojiti.
   Volim i ja tebe,pozdrav Leci.

 6. Draga Leci svi tvoji tekstovi i saveti su odlični .
  Ti si jedno jako drago i svesno biće,hvala ti na tome.
  Uz tebe je sve lakše…

  • Hvala ti Daco što se javljaš, i što čitaš moje tekstove. Volim da pišem o onome, o čemu razmišljam iako u tome ima nešto za tebe, jeee srećna sam. Uživam družeći se i dopisivajući se sa svima vama. Da znaš i meni je lakše uz vas!

 7. Sanja

  Hvala svima,vredi pokusati.:))

 8. Anita

  Vidi ovako Leci:
  Recimo da sam te upoznala na nekoj radionici i da si mi se jako svidela kao licnost i da sam pozelela da naucim od tebe dosta toga…elem,radionica organizuje izlet od par dana kao divnu priliku za druzenje,medjutim ja saznajem da ti,recimo,iz neki tvojih razloga ne zelis ili nisi u mogucnosti da ides!ja sam razocarana,jer mi je to bila prilika za druzenje sa tobom!e,sad da ja tu pristupim vizuelizaciji i afirmacijama kako si ti promenila odluku…!!! Nekako mi dodje neverovatno da to uspem,to bi znacilo da ja upravljam tobom,a to mi nekako nije u redu i mislim da je nemoguce! Na to sam mislila i u Sanjinom primeru,po pitanju zelje koja zavisi od nekog drugog!

  • Anita vidi,
   Ne možeš nikoga, nijednog čoveka naterati da te voli, niti možeš manipulisati na bilo koji način u ostvarivanju svoje želje na neku osobu. Ono što možeš to je, da se poravnaš sa svojom željom, da se ti promeniš, i to može uticati na drugu stranu.
   Kada je čovek poravnat vibraciski sa svojom željom, čuda se dešavaju i ljudi koji su deo nečije priče se tada otvaraju, jer se povezuju sa tvojom višom vibracijom, sa kojom si poravnata, sa delom tebe koji se promenuo.
   Sve što se u nama vibraciski uvećava promenama naših misli i verovanja, je naše proširenje, dakle naš napredak,naše pomeranje granice, to je pozitivna promena u nama.
   Dakle ako je neko deo naše želje, naše priče, može doći do promena ako se naše pozitivno i pozitivno druge osobe poveže.
   Mora u svemu postojati slobodna volja.
   Nekada ljudi žele da odu od nas jer previše zahtevamo, pritiskamo i tražimo od druge strane, ili smo posesivni, ali ako se mi promenimo, ako se poravnamo sa svojom željom da imamo divne i skladne odnose na obostrano zadovoljstvo i radost sa osobom koju volimo, radeći i menjajući svoje osobine, naša želja može da se ispuni iliće nas to dovesti do tolikog pozitivnog saznanja da shvatimo kako ovo nije osoba za nas. I to je rešenje.
   Odgovorila sam ti namerno, kroz muško ženski odnos, jer je tako lakše razumeti.

 9. Sanja

  Do sada sam mislila da nisam vredna ljubavi,nisam mogla da prihvatim da me neko stvarno voli,kad to prihvatis sve je drugacije,sve se menja..Moj problem sto svi oko mene misle da sam im nesto duzna,da me izdrzavaju(iako radim)da moram da cutim,….ako nesto kazem,ne uradim ono sto oni misle,osecam krivicu,oni nikad ne osecaju krivicu,niti razmisljaju o tome kako se ja osecam,stalno me nesto sazaljevaju..muka mi je od toga.Uvek cutim i radim,jer mi je tako bolje.Krivo je moje lose detinjstvo,ali ne mogu ceo zivot da se vadim na to.Ne znam da smislim pozitivnu afirmaciju,uvek mi je u glavi “videce te uspecu ja”,ali ne znam…

  • Draga Sanja, bravo na tvojoj hrabrosti i iskrenosti, što si rekla da ne možeš celog života da se pravdaš svojim nekakvim detinjstvom. To samo znači da si zrela da doneseš odluku, da se menjaš iz korena, jer zaslužuješ da si rećna i ispunjena.
   Predlažem ti da pročitaš sve na našem sajtu od Luiz Hej, jer ona ima puno divnih afirmacija, pa možeš da usvojiš one koje te najviše dodirnu.

   Šaljem ti link da preslušaš njene afirmacije o samopouzdanju.

   http://ratnicisvetlosti.com/autor/autor-luiz-l-hej/page/2/

   Vidi Sanja, sve što izgovoriš su afirmacije, i u ovom tvome tekstu sve što si napisala meni možeš da pretvoriš u pozitivne afirmacije.
   Stvar je u tome da otkriješ svoja ograničenja kroz rečenice koje izgovaraš, i da ih pretvoriš u pozitivne, što će izazvati promene u tvom životu, koje priželjkuješ!
   Korisno je uzeti papi i olovku, jer promene su ozbiljan rad na sebi i kada to stavimo na papir nekako dublje to pojmimo i više se fokusiramo! Umesto da govoriš ne znam, korisno je za početak reći, sve što mi je potrebno da znam, otkriva mi se, jasno i glasno!

 10. Anita

  Da li ovo “poravnamo sa svojom zeljom…radeci i menjajuci svoje osobine”,znaci da se trudimo da se menjamo zaista,ali i vizualiziramo tu svoji zelju i te svoje promene”?

  • Poravnavanje sa svojom željom znači, da se fokusiramo na ono što želimo i da ne mislimo na nedostatak svoje želje.
   Znači da je u nama prisutan osećaj da verujemo da zaslužujemo to što želimo i da je naše verovanje, kao da je ona već ostvarena sada i ovde, zato se afirmacije i pišu u sadašnjem vremenu.
   Univerzum i zakon privlačnosti ne poznaje vreme prošlosti i vreme budućnosti, već samo sada!
   Možeš da vizualiziraš svoju želju npr. muškarca kojeg poznaješ i želiš, vaše divne skladne odnose i dine situacije, i to može doprineti da ti se tvoja želja ispuni, ali to zavisi sa druge strane muškarca od isključivo njegove slobodne volje, jer ako iz nekog razloga on ne zeli, tebi će se ipak želja ostvariti, i ti ćeš upoznati drugog muškarca koji želi ono što i ti želiš.
   Želje se uvek ostvaruju ako smo uporni
   Verujem Anita, draga i mila radoznalice da sam uspea da ti odgovorim ako ne, pitaj dalje, he he he ljubi te leci.

 11. Mira Purhmajer

  Iz svega zaključujem da treba biti hrabar i iskren prema sebi!! Leci, Bog te poživeo, prekrasna si!!

  • Miro draga, iskren i hrabar!
   Uglavnom iskrenost donosi hrabrost u naše biće, jer kada iskreno pogledamo, već smo pokazali hrabrost, he he he

   Ima još nešto bitno Miro, a to je smeh, zafrkancija i humor e to je jako, jako važno za srećan život.
   Mira puna mira! Ako ne veruješ, zagledaj se u ogledalo, pa ćeš videti…ljubi te leci.

 12. Anita

  Leciiiiii,ti si neverovatno izvanredno stvorenje,ti si onaj zrak sunca sto sija i podize iz tame…Eto,sedim sama sa sobom ,citam i slatko se nasmejah,citajuci tvoj odgovor…”Vizualiziraj onog koga poznajes,a ako on ne zeli doci ce drugi” Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha…ja pomislih,mozda ce makar da lici na ovog sto ga poznajem! ha-ha-ha-ha-ha…ajoj meni…

  • E jesi me nasmejala, he he he izvannredna si radoznalica, premca ti nema. To je tvoja divna radoznala energija, koja uči i upija sve što joj je zanimljivo i od čega raste!
   Super si!
   Sve sam napisala, da i malo dete razume, he he he
   Da, da sve po redu…da možda će ličiti, he he he Ali nije ajoj meni, već blago je meni, he he he

Leave a Comment