Leci - Svakom se otvaraju vrata

Često se poredimo sa drugima, nekada nismo ni svesni toga. Ponekad osetimo nelagodu i osećaj manje vrednosti kada neko ima nešto što mi nemamo, bilo da se radi o fizičkom izgledu, nekim materijalnim stvarima ili nečijoj pameti i mudrosti, a sve zbog toga što se na nekom nivou unutar sebe ne vidimo tako divni i savršeni, kakvi zapravo jesmo. Da bi smo to videli i osetili potrebno je slušati svoj glas i svoje osećanje, koje će nam reći šta zapravo mi želimo. Ljudi se često kao deca u školi pregledaju od drugih i upiru u ispunjenju nekih želja, koje ni ne žele i pitaju se zašto im je teško i zašto su pod stresom, u nemiru.

Zaroniti u sebe i pratiti svoj glas to je recept za izaći iz svakog nemira.

Ne znači da Život, Bog Izvor voli samo one sa kojima se poredite, Ne!

Svi smo mi u odnosu na dobrobit koja teče životom, jednaki i isto voljeni. Svakom se otvaraju vrata dobrobiti, onoliko koliko traži i koliko je usaglašen da je vredan toga. Nema dobitka bez slobode! Ne možemo biti nesrećni i verovati da nismo dovoljno dobri i očekivati čudo da se desi. Nema čuda izvan nas, Mi smo čudo koje očekujemo, zato je potrebno raditi na sebi, na svojoj snazi i veri u sebe na ljubavi prema sebi, na svojoj radosti, jer iz svega toga dolazi ostvarenje.

 

photo by: johnjoseco
photo by: johnjoseco

 

Vibracija koju odašiljamo od nas svim onim što jesmo u ovom trenutku, našim uverenjima, stavovima, navikama, očekivanjima, emocijama, mislima, onim što govorimo preko celog dana naglas i u sebi, privlači u naše iskustvo isto to, i ako nismo zadovoljni time menjajmo to, jer to je put u zadovoljan i srećan život, nije u poređenju sa drugima. Svi smo Jedinstvena celina za sebe i samo mi znamo šta je to što želimo, šta je za nas potrebno i bitno. Uživajmo baš u toj jedinstvenosti koja nam je data da različito želimo i različito kreiramo i delamo, kako bi ovaj svet bio zanimljiviji, potpuniji i bogatiji.

Recite u kojoj bi prodavnici radije kupovali, u onoj u kojoj ima bezbroj proizvoda na raspolaganju ili u nekoj skromnoj i malenoj?

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment