Leci - Srećan i Radostan Život

Kada u životu spoznamo da je najveće i najvažnije postignuće, da li smo srećni i da li nam je zabavno u našem životu, otkrili smo najveću mudrost i samu suštinu Života!

Otkrićem ove divne i čarobne stvarnosti, većina naših problema i izazova će se srušiti kao kula od karata, he he he …upravo tako!

U veselom i zabavnom Duhu svaka briga i strah beže kao glavom bez obzira, jer snaga radosti i sreće je ogromna i nemerljiva, kao snaga najvećeg okeana.

Briga i strah naprosto ne mogu podneti snagu radosti i sreće.

Sigurno ste imali iskustvo, da ste bili radosni i srećni, a nekome u vašem okruženju, ko je bio namrgođen i zatvoren je to smetalo ili suprotno, da je vama smetalo kada je neko u vašem okruženju bio srećan i veseo, a vi u brizi i zagrljaju straha, zatvoreni…uh…br….daleko bilo!

Radostan život je samo stvar izbora i pozitivnog i veselog Duha u vama, jer problem i izazov ma kakav bio, je uvek premostiv i rešiv, jer je jedino bitno kako ga vidite i sagledavate. Ako ga gledate sa pozicije da je težak i nerešiv, onda će takav i biti, ali ako ga gledate, da je rešiv i da je lekcija da nešto naučimo, pojasnimo i poboljšamo u sebi, e onda je svaki problem i izazov za vas…mačiji kašalj, jer je savladiv i jedino zavisi od vas.

Od najvećih otkrića je saznanje, da je naš život onakav, kakav ga mi kreiramo.

photo:Let go to the countryside by sugarcream
photo:Let go to the countryside by sugarcream

Prozor kroz koji posmatrate sebe i vaš Život, je vaša moć da uvek budete srećni i da vam bude zabavno i prijatno u životu!

Kakav je to život ako vam nije zabavno i radosno!

Sama snaga radosti i sreće pronalazi i povezuje nas sa našom Dobrobiti u životu. Ne moramo uvek znati rešenje našeg izazova i problema, dovoljno je da smo srećni sa onim što smo sada i što imamo sada, a snaga radosti i sreće će nas odvesti baš tamo gde je za nas najbolje i najlakše.

Život je uvek na našoj strani, jedino ga mi svojom brigom, strahom i negativnim stavom sprečavamo da nam daje najviše što postoji!

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

1 Comment

  1. jamina

    hajde malo ovih starijih tehstova da se prisetimo,ne smemo ih zanemariti….oni itekako imaju svoju vrednost…:)

Leave a Comment