Leci - Sada je Pravi Trenutak

Putovanje je otpočelo, kao i naše promene u vremenu u kojem živimo

Ne može ti niko reći ni pokazati šta je za tebe najbolje. Koje sledeće korake da hodaš u svom spiritualnom razvoju, do tvojih osećanja, melodije tvoga srca, koja te dalje vodi do saznavanja i spoznavanja istinskog bića. U toj igri širenja pomaže ti tvoja Božanska priroda, Duša i savršeno čiste svetlosne energije ljubavi svuda u univerzumu. Ti rasteš i bujaš spiritualno povezan sa svim zvezdama, planetama, bićima i celom kreacijom neraskidivo i zauvek.

Sreća je tvoja velika i nesaglediva. Tvoje je Postanje, lice spoznajućeg Duha u tebi, i kroz tebe. Svaka radost koju osećaš je radost, kojom je Duh spoznao sebe u tebi, drago i milo biće.

Jasno ti je da nikada, nikada  nisi sam, i ne ljubljen. Sve što je život povezano je sa tobom u ovoj igri širenja, i priziva te da rasteš u svetlost, ljubavi, i da se igraš. Ne brini i ne suzdržavaj svoju energiju radosti, spoznavanja i kreiranja. Pogledaj slobodno duboko u sebe i videćeš, ti napreduješ i razvijaš se munjevito. Polako počinješ istinski da shvataš ko si zaista, zašto si ovde i šta je tvoje da radiš.

 

foto by fusionfxs
foto by fusionfxs

 

Raduj se, raduje se, i prepusti se svojoj  Duši Božanskoj bez opiranja, da te uzdigne sveznanjem i ljubavlju. Menjaš se, raduj se i poleti. Ovo putovanje si dugo priželjkivao.

Blagosloven tvoj let sa ljubavlju!

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

13 Comments

 1. Sinisa

  Ni energiju tuge …

  Idemo dalje ka visoj vibraciji!

  Hvala Ti Leci na jos jednom sjajnom tekstu!

 2. daca

  Hvala Leci prekrasno je

 3. Divan tekst ,pun radosti i zahvalnosti!hvala Leci od srca sto nam na ovaj nacin dan cinis jos lepsim!!!

 4. Sinisa

  Peta dimenzija, tako bliska mojim osecanjima

  Priblizavamo joj se ….

 5. Sve vas pozdravljam, i hvala vam.

 6. Lorena

  Vjerujem da ce moja dusa izviriti i da cu je vidjeti..
  Da cu saznati tko sam..
  Hvala svima koji su mi razaranjem pomogli da pozelim promjenu i da na tome radim.
  Hvala svevisnjem sto me je vodio trnjem, bolescu, zavisnoscu, bijesom, iznemogloscu, manipulacijama, financijskim slomom, zavidnoscu…do vratiju odluke da se mijenjam i vjerujem..
  SVE STO SE DOGADJA ZA MOJE JE DOBRO

  • Lorena došla si od Božanskih promisli tačno do svoga srca, i to je veliko postignuće. Neka te Božanska ljubav vodi dalje, bezbedno i sigurno do sve više i više svetla i ljubavi u tvome srcu. Blagoslovena bila a sa tobom i svi mi,Siniša, Daca,Snežana i ja.
   Pravac put svetlosti…

 7. najzad

  Leci,opet fenomenalno!

Leave a Comment