Leci - Poruke Ljubavi…

Radosno počni dan. Nađi u sebi to žarište života, i sačini živu sliku savršenog i blagoslovenog dana, svojim mislima i osećanjima.

Gde god pogledaš i šta god da čuješ, pronađi u tome nešto zabavno i smešno. Potraži u celom danu bilo kakvu šansu da se smeješ i raduješ, kao da od toga zavisi tvoj dah.

Meditiraj u toku dana bar jednom. Tvoje umireno biće primiće poruke ljubavi i svetlosti, kako da rasteš i napreduje, i kako da jačaš svoju snagu i proširiš svoju svest. Na ovaj način brige i zbrke se rastvaraju i nestaju, a na njihovo mesto raste srce puno radosti i svetlosti.

Šta god da radiš, radi to sa raspoloženjem i vedrinom. Unesi sebe radosnog u sve što radiš, jer tako dolazi uspeh. Daš i dobiješ.

Pronađi sve ono čim voliš da se baviš i zabavljaš, i to radi svaki dan, jer time razvijaš ljubav prema sebi i ploviš sve bliže i bliže onome što zaista jesi. Čudo ljubavi prema sebi, otvara sva vrata drugih ljubavi.

Naša kreativnost je naš pristup svetlosti, zato je toliko očaravajuće i zanimljivo baviti se bilo kojom vrstom kreativnosti. Ona je nepresušna i automatski nas prebacuje na visoku vibraciju viših energija.

Traži u sebi uvek pozitivan pristup svakoj situaciji, jer on te uvek vraća sebi i onome što možeš promenuti. Uvek je dobro ono što se dešava, jer u tome postiji poruka za tebe, kako možeš pomoći sam sebi i biti srećniji.

Voli sebe i ljude oko sebe, ma koliko bili različiti, nemoj računati i nemoj se štedeti, jer sve što radiš misliš i osećaš tebi se vraća. Kada se tebi vraća ljubav, ti je automatski odašilješ i tako se ona širi i prekriva svet u kojem živimo. Ti kreiraš ovaj svet.

Voli svoju porodicui, i daj celog sebe da postane jezgro mira, radosti i ljubavi, jer odatle polaze svi tvoji brodovi ljubavi, koji će ploviti morima koje budeš sam kreirao, kao svoj život.

Vrata tvog doma neka uvek budu otvorena za pozitivne i dobronamerne ljude, sa kojima možeš puno toga razmenjivati i učiti, kako biti bolji i srećniji, jer sreća je sunce koje sija u tvojim očima i na tvojim usnama i svi koji te pogledaju požele takvi biti.

 

Raduj se!
Raduj se!

 

Šta god da uradiš u toku dana budi zadovoljan i slobodno pohvali sebe i priznaj sebi kako si divan i uspešan, jer tako raste tvoje samopouzdanje i vera. Pohvalu govoriš svetlosti u tebi, koja raste svakog dana sve više i više, dok se ne suretneš sa tvojim istinskim likom a On je savršeno predivan.

Budi prisutan svojim bićem više, nego svojim rečima, jer će iz toga proizići kazivanje svega što zaista imaš reći a i ljudi će te tada pažljivo slušati.

Jedi samo kada si gladan, kada tvoje biće iskreno poželi okrepljenje. Bilo bi dobro da piješ puno vode, jer je ona potrebna da te pročisti, kako bi bio zdraviji. Jedi što više voće i povrće.

Uživaj u svetu u kojem živiš. Pronađi lepote prirode i ljubav prema životinjama.

Pomisli makar jedanput u toku dana na našu planetu Zemlju, tvoju Majku po rođenju i Oca Nebo i pošalji svoje blagoslove ljubavi. Raduj se svemu što predstoji i znaj, da je sve promena za tvoje najveće dobro. Opusti se, uživaj i veseli, ma koliko drugi govorili da predstoji veliki izazov čovečanstvu, jer tvoja radost je uvek tvoja sigurnost i zaštita. To je vibracija koja te  uzdiže iznad svakog nemira, bola i patnje. Ona je svetlost, koja si ti i ona je brod koji nikada ne tone. Sve je kako treba da bude i sve je u redu.

Raduj se!

 

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

5 Comments

 1. Danas sam postigla veliki uspeh,vodena vasim nesebicnim davanjem ljubavi.Hvala univerzumu sto postojite.

 2. Cestitam na divnom,punom ljubavi tekstu!

 3. Sinisa

  Zavrsio sam meditacije OMEGA i OLIMP.

  Osetio sam svetlost tisine.

  Osetio sam radost mira.

  Al, jedna pesma mi se stalno vrti u glavi!

  Mara, mara, maramica
  Ostala u travi
  I mi bi se izgubili
  Da se nismo zagrlili.

  Voli Vas sve Sinisa from Pancevo town

Leave a Comment