Leci - Očekujem…

Očekivanje da u naš život dođu lepe, prijatne i divne stvari, je veoma važno za naš napredak i naš život, jer ako očekujemo dobre i pozitivne stvari, one će i doći, ali ako očekujemo negativne stvari i strahujemo šta bi to moglo biti, onda ćemo takve stvari i pozvati u svoje iskustvo, što nam sigurno ne treba.

To što ljudi strahuju šta će doći, to je samo navika, koja ide uz negativna razmišljanje i ona može da se promeni, kao što možemo da promenimo svoje misli, jer te dve stavke su veoma povezane.

Kada imamo pozitivan stav, pozitivno razmišljamo i uvek iznova  korigujemo negativne misli, tog trenutka kada uplove u naš svet u pozitivne, stvaramo novu naviku i nov program u glavi.

Ovakav proces utiče na pozitivno očekivanje. Snažna i jasna očekivanja jačaju našu veru da je za nas sve moguće, i snagu koja je u nama  u našim emocijama i mislima. Stvara se jača, moćnija vibracija, koja postaje naš identitet i tačka iz koje privlačimo i očekujemo svoja iskustva.

Jače i moćnije pozitivno očekivanje utiče da se naše želje brže ostvare i olakšavaju zakonu privlačnosti da nam isporuči ono što smo kreirali kao svoju želju.

 

foto by artistic
foto by artistic

 

Očekivanje je moćan alat u nama!

U ovom vremenu opšteg buđenja koristi ono što ti je dato, za tvoju ličnu korist i za korist cele kreacije.

Vibracija, koja jesi, prisutna je svuda i svima je dostupna, kao novi nivo spoznanja. Ti uvek deliš svima i uvek dobijaš. Mnogi su svesni toga.

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

2 Comments

 1. Siniša

  Ja sam pre svega mali čovek, a tek posle istraživač univerzuma, Bogotražitelj, buntovni ratnik svetlosti, tragalac za putem ka prosvetljenju …….
  Mnogo toga sam probao, pročitao, umislio da sam Video, a opet, čini mi se da nisam dostigao ni duh predivne buba mare …..
  Tragalac sam i kao mušica sam privučen ka SVETLOSTI koja dopire od tebe Leci!
  E, SLOBODO ….. tvoj sam zatočenik!
  Zato sam delimično i srećan.
  Idem dalje, i ići ću dokle mi POLJE NULTE TAČKE to dozvoli!
  Pošto smo svi mi ENERGIJA, znam da me Leci razumeš.
  I kao što reče Otac Tadej: „Neka ide sve kako ide …..“
  Puno te pozdravlja Siniša iz Pančeva

  • Jesmo Siniša mali smo ljudi, koji u ovom vremenu polako otkrivaju kroz svoje srce, koje u sebi ima zapise kakva smo veličanstvena bića, zato je ovo vreme i posebno, sve do polja nulte tačke a nadalje je ionako svetlost i ljubav.
   Poređenje sa buba marom je super ali ima jedna čarobna stvar na oju ću te podsetiti a to je da ono što vidiš u drugima je odraz tebe samog.
   Otac Tadej divno zbori, da uvek je dobro prihvatiti onako kako jeste, jer to je tačka razrešenja za dalje putovanje.
   Samo sreću ti želi leci.

Leave a Comment