Vina - Novogodišnje rezolucije

Ne dopustite da vam 2013. dođe i prođe kao da se ništa nije desilo. Iskoristite dobru energiju za novi početak, i promenu svakog vašeg budućeg, bolje reći SADAŠNJEG dana. Šta Vi želite?

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

7 Comments

 1. Slatka si…..:) I ja smo bio poceo da pravim nakit,ali posto nisam mogo da nadjem perle koje mi trebaju…! Jednostavno sam odustao….! I sad mi stoji srebrna zica i skuplja prasinu……! Konkretno sam hteo midjuse da pravim ali posto nisam naso odgovarajuce perle….! Eto sve stoji…..!

 2. Secerlema

  Vina mozes li da postavis fotografije nakita koji radis i prodajes? I ako mozes da napravis video o ciljevima, navikama,organizaciji? Gledala sam video u kojem kazes da si citala kjnige Brajan Trejsija, on je u toj oblasti fenomenalan, ja to nisam citala, pa mozda da podelis s nama i neke njegove savete?

 3. Vina

  Ok. hvala ti na predlogu 🙂 Hoću.

 4. sunny day

  Baš lepo od tebe što si podelila sa nama jednu od svojih najvećih želja za ovu godinu.Mada kažu da želje i planove ne treba otkrivati da se ne bi ”izjalovili”.Ali u ovom slučaju nije tako,jer sam sigurna da ti svi posetioci ovog sajta iskreno žele da u tome i uspeš.A upućene misli podrške su sigurno nevidljivi ”vetar u leđa”.Ja lično volim sve što neko stvori od svojih ideja,mašte,svojim umećem.Sve što je nečijih ruku delo.Jer je u tim stvarima utkan i deo duše,energije,mašte onog ko je nešto stvorio.Ja stalno nešto ”petljam”,pravim,dorađujem,onako po svojoj želji i meri ali samo za sebe.I pravo je uživanje dok nešto stvaraš.Još kad se neko divi tome,pa se i iznenadi kad kažem da sam ja to napravila-radosti nema kraja!Zato Vina,samo napred,kreativnosti ti sigurno ne nedostaje,a za ostale ”faktore” za ispunjenje ove želje ćeš sigurno naći način kako da ih realizuješ!Srećno!

 5. jovanajovana

  I ja zelim da se od 2013 posvetim svojoj dugogodisnje zapostavljenoj kreativnosti koju smatram svojim najvecim talentom,a ostavila sam je na polici u prasini.
  Kako sam to pozelela sve su se kockice slozile,pronasla sam sav materijal i novac i imam puno vremena za vezbanje a sve to me cini srecnom,posebnom i vaznom 🙂
  Sada vise ne postoji vreme u kome nemam sta da radim i nikada nije dosadno.
  Puno srece Vina i velika podrska evo leti ka tebi sa moje strane ! 🙂

 6. Žika

  Želim Ti pun uspeh ostvarenja tvoje novogodišnje želje, draga Vina. Divno je raditi nešto što donosi zadovoljstvo.

  Možda će te interesovati da stupiš u vezu sa jednom mojom prijateljicom iz Skoplja koja se bavi izradom nakita i slikanjem kolaža.

  Ovo je njen link na FB https://www.facebook.com/emi.artworks

  a ovo je link wb site gde prodaje svoje radove http://www.etsy.com/shop/NORISartDESIGN?page=1

  Topli pozdrav
  Žika

Leave a Comment