Leci - Nije Važno Šta drugi Govore

Nije važno šta drugi govore, važno je šta ti osećaš u srcu dok ih slušaš. Ono što osetiš u srcu će ti uvek nepogrešivo reći, šta je za tebe i šta je istina!

Ako ćeš poslušati i slediti svakog ko nešto priča, nećeš stići daleko od svoje zbunjenosti i nemira.

Možeš se upirati iz petinih žila, pogađajući svojom logikom i umom, da li je to nešto za tebe ili nije. Od toga nećeš imati neke koristi, jer ako ono što slušaš ne prođe kroz tvoje srce, nećeš dobiti istinit i zadovoljavajući odgovor.

Kada Srce  govori, ti uvek osetiš radost i olakšanje, i uvek više slobode prostruji tvojim bićem.

Kada si  pred važnim odlukama, neka prevagne odluka zbog koje ćeš se dobro osećamo, jer osećanje mira, je mera kojom nas srce vodi ka istinskom .

Nije naš odgovor ono što čini većina, već ono zbog čega se baš mi dobro osećamo u vlastitoj koži.

Mnogi ljudi govore i pišu o raznim stvarima, a svako od nas kada bude spreman, doćiće po svoje odgovore, jer ništa nije slučajno i tek tako.

Nije strašno, ni kada te logika i um u svom preračunavanju odvedu korak unazad, jer će ti srce vrlo lako, i vrlo brzo pokazati šta je bolje i istinsko za tebe. Dakle, kada si spreman dobićeš to što tražiš, bilo šta da je to u pitanju!

Nemoj tražiti od drugih da ti na tacni daju sve odgovore, i rasteraju sve tvoje strahove i zbunjenosti, jer  je to tvoj posao koji  moraš sam da uradiš. To niko za tebe ne može da uradi. Slušaj dobro ne kako, već šta ti neko govori, jer to je istinsko slušanje.

Nije važno šta drugi govore, važno je šta ti osećaš dok ih slušaš
Nije važno šta drugi govore, važno je šta ti osećaš dok ih slušaš

Budi otvoren i prijemčiv, da bi mogao slušati i primiti, jer u suprotnom u prepunu čašu ne može ništa više  stati.

Budi strpljiv u slušanju, jer bez tvoje potpune prisutnosti može nešto da ti promakne, nešto sitno ali bitno!

Ne ljuti se na druge, što nisu ispunili tvoja očekivanja i dali ti ono što je nemoguće dati a to je Sve, jer sve što tražiš je  u tebi i jedino od tebe zavisi, kada ćeš to otkriti.

Tvoje nedoumice su samo sumnje i kalkulacije uma. Ako se fokusiraš na srce, bićeš srećniji i opušteniji, više u istinskom.

Tvoja istina je ono u čega ti veruješ, ako si zbog toga nesrećan i nezadovoljan, menjaj svoja verovanja.

Možeš o drugim ljudima govoriti na lep ili  ružan način, to je  tvoja slobodna volja, samo nikad ne zaboravi da to što šalješ ti se vraća kao bumerang.

Nije važno šta drugi govore, za tebe je važno šta ti govoriš, jer to jedino možeš kontrolisati. Odgovor može doći kroz drugo ljudsko biće, ali ga ti možeš čuti jedino kroz svoje srce. 

Sve što govoriš i kako govoriš, manje govori o drugima a najviše o tebi. Nije važno šta drugi govore, važno je šta ti osećaš u srcu dok ih slušaš.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment