Leci - Moj Život

Celog svog života sam želela da živim u kući , koja je negde u prirodi i to mi je spletom okolnosti uvek izmicalo.

Naravno taj splet okolnosti, to sam bila ja i moje emocije, razmišljanje i uverenje, kako to može da se desi jedino ako ovo…ili ako ono… uvek čovek nađe neko opravdanje za svoje uslovljavanje, makar to bila toliko žarka želja, kao što je bila moja.

To je kad želiš žarko, ali svojim nedopuštanjem, otporima sprečavaš da ti Život da to što želiš, vrlo jednostavno.

Život je tako jednostavan.

Univerzum funkcioniše na nivou vibracije. On prepoznaje naše vibracije, a to su emocije i misli.

Kada ovo osvestimo, nije teško shvatiti, da se želje ostvaruju ako su naše želje usklađene sa onim kako vibriramo.

Ne možemo želeti žarko, a vibrirati sa brigom i žalošću što to nemamo, ne…te dve vibracije moraju biti usklađene i tada Univerzum sa zakonom privlačnosti reaguje i stvara uslove i mogućnosti za ostvarenje naših želja, i o tome ne moramo razmišljati. Naše je samo da želimo i da budemo radosni, da, kao dete.

Posmatrajte decu, jer deca još nisu zaboravila jezik kojim govore, a to su vibracije.

Kada dete želi iskreno, vi ne možete a da mu ne ostvarite tu želju, i u tom slučaju ste samo alatka Univerzuma i zakona privlačnosti.

Dakle, ako dopuštamo, ako verujemo da zaslužujemo, ako vibriramo radošću a ne strahom i brigom, tada se dešavaju čuda..

Stanje radosti i opuštenosti nas dovodi do ostvarenja. Dovoljno je samo jednom da poželimo nešto i to je zakon privlačnosti registrovao,  i mi ne moramo nikada više to poželeti da bi se ostvarilo, jedino moramo vibrirati, biti u stanju dopuštanja, tj. radosti i ništa više.( Afirmacije služe jedino nama, da se utvrdimo u svojoj vibraciji). Ne moramo znati kako, možemo samo poželeti i biti usklađeni sa tom željom, snagom naše radosti.

Radost je ključ za ostvarenje.

Pročitala sam jednu rečenicu koju je Abraham savetovao, jednu ženu, koja je na jednom seminaru postavila pitanje kako da nađe savršenog partnera, a Abraham je rekao “ Jedan od najbržih načina da ostvarite divan odnos, svodi se na to da pronađete bilo šta zbog čega se uvek dobro osećate i da se usresredite na to, iako to nema nikakve veze sa odnosima”( U knjizi Vrtlog Ester i ĐŽeri Hiks 59 strana)

 

photo by: syntetyc
photo by: syntetyc

 

Naše emocije i misli su ono sa čim manifestujemo sve u svome životu.

Želje su žar Života i one nas pokreću.

Naše dopuštanje, pored radosti je ključ kojim Univerzum otključava sva vrata za nas.

Hoću da vam kažem, sve je moguće za nas, baš sve!

Danas živim u čarobnoj prirodi o kojoj sam sanjala celog života. Živim srećna sa svojom porodicom u kući koju uređujemo. Oko kuće su predivne, ogromne jelke i svuda gde god pogledam je zelena trava, bašta sa ekološkim povrćem, i livada puna orasa i lešnika. Koje savršenstvo!

Svako jutro, slušam cvrkut ptica i družim se sa vevericama i fazanima. Svakog dana udišem mirisni vazduh i osećam vetar na svome licu. Često ujutru posmatram maglu kako se uzdiže iznad potoka i krošnja šuma. Nisam nikada bila srećnija.

Vidite, sve je moguće.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

7 Comments

 1. ana

  Predivno,kao da se moj san ispunio,tako zelim kucu,stabla i pogled na more

  • Leci

   Draga Ana, baš divno da si tako doživela moju priču, kao da je tvoja. Sanjari i dalje, pa će se ostvariti tvoja želja. Nikada ne odustaj od svojih snova.
   Ista si kao moja ćerka, jer njoj ništa ne može da zameni, morski pejzaž.
   Puno te voli i pozdravlja Leci.

 2. Soraja

  Сви ми имамо причу свога живота и по једну жељу остварену,а да нисмо ни свесни тога како се догодила. Aко нешто желиш у животу и настављаш да чврсто верујеш у то,понашаш се као да си веђ постигао то, универзум ће ти послати,није твоја брига како. Једноставно требаш желети,бити усклађен са том желјом,веровати у и не допустити цумњи да утиче на ваша осећања и мислис. Ако нам се жеље не испуне,и универзум нам не пошаље оно сто смо тражили,то је само због оног трачка сумнје које постоји у нама свима и са којим требамо научити да се боримо.
  Хвала Леци на овом предивном тексту,о искуству из твога личног живота,много нам помажу.
  волим те,жао ми је, опрости ми,хвала.

 3. Leci

  E moja draga Soraja, vidim ja da je tebi sve jasno i da ti ploviš nizvodno. Bravo!
  Tako je, samo želeti i uskladiti se sa sobom,divno si objasnila.
  Svi neostvareni snovi su te Sitnice, na kojima moramo poraditi, he he he
  Samo napred Soraja, ostvarićeš sve što želiš, jer ti to zaslužuješ.
  Naravno Soraja i sama volim da čitam kada je nešto iz nečijeg života, to mi ima posebnu draž.
  Tvoje javljanje je i meni draga inspiracija.
  Želim ti puno ostvarenih želja i puno ti hvala na javljanju i što čitaš moje tekstove.
  Puno te pozdravljam i volim.

  Leci

 4. Sunce

  Dragi moji ,,Ratnici svetlosti”,
  Nedavno sam vas otkrila, slučajno (da li baš?…)tražeći nešto drugo. Bilo kako bilo, toliko ste me okupirali, fascinirali i zaintrigirali da sada nema dana da vas ne posetim i ne vidim šta mi novo i mudro možete ponuditi za taj dan. A otkrili ste mi mnogo ili, bolje reći, kao da ste me podsetili na nešto što sam davno znala i razumela, a onda izgubila. Osećam se divno, samim tim što (ponovo?) razvijam svoje sposobnosti, duhovno rastem i razvijam se. Mnogo mi znače vaši tekstovi i snimci. Radosno primenjujem razne alate o kojima govorite i zaista se osećam dobro i ispunjeno. Hvala vam što ste tu da nas podsetite, usmerite i ohrabrite kada je teško. Naišli ste u pravom trenutku za mene.
  Pozdrav svima i beskrajno vam hvala!

  • Hatsepsuta

   Sunce, divno je sve ovo što si napisala 🙂
   Ovo je tek početak svega onoga što imamo u planu da kreativno uradimo i podelimo na ovom sajtu. Hvala svima vama koji dolazite i čitate, to je dragocena razmena 🙂

  • Leci

   Drago naše Sunce, veselimo se i mi što si nas našla, jer je naše obostrano povezivanje od neprocenjive koristi, za naš uzajamni duhovni razvoj. Mi jedno drugo inspirišemo i tako se proširuju naši unutrašnji uvidi i naše srce, pa u njega može da poteče puno ljubavi da je primimo, i da je damo nekome.
   Naš sajt je krenuo tako spontano, prosto poželeli smo ponešto reći bez nekih nastojanja, ali sada je to naša potreba i radost, da sa vama podelimo sve što znamo i sve što umemo.
   Vi ste ovde sa nama, jer smo povezani istom vibracijom, da budemo srećni i ispunjeni i uzajamno se pomažemo i rastemo.
   Hvala vam puno Ratnici Svetlosti što ste sa nama.
   Voli vas Leci.

Leave a Comment