Leci - Mi Smo Ptice Selice

Upravo proživljavamo Radosnu Veličanstvenost!

 

Oduvek sam volela ljude. Prisustvo ljudi je uvek u mome biću pokretalo novu snagu u meni, nove ideje, more entuzijazma, radoznalosti i kreativnosti. Bilo mi je zanimljivo da ih posmatram, i da u sebi osećam mnoge sličnosti i razlike, koje su me motivisale i inspirasale da se menjam i preduzme mnoge akcije. Te sličnosti i razlike su mi uvek najviše govorile o meni samoj, ali nisam uvek bila svesna toga, to je došlo vremenom.

Danas znam čisto kao suza, zahvaljujući mnogim ljudima koje sam susretala kroz život, da su pokrenuta mnoga iskustva, saznanja, uvidi i šira slika moje svesnosti. Mogu zahvaliti upravo svima njima, jer su mi oni pomogli i podstakli me, da danas budem ono što jesam, sadašnja leci.

Bilo je naravno svakakvih iskustava, pozitivnih i negativnih, izazovnih i radosnih, ali verujte danas imam jasan osećaj, da su sva moja iskustva bila pozitivna, jer su me povela mnogim saznanjima i proširila moju svest da danas mogu, hoću i želim, prihvatiti sve promene koje donosi vreme u kojem živimo, vreme buđenja.

Svako od nas se na specifičan način pripremao za ovaj veličanstven period promena, iznutra vođen svetlosnom Dušom, prema onome što je bilo potreno i željeno, da bude svedok i proprati kroz ovaj život ovo vreme intenzivnog preobražavanja i promene naše svesti na viši vibraciski nivo.

Menjajući se duhovno kroz vibraciju, menja se i naše telo takođe.

Bića Božanskog Svetla nam pomažu da se promenimo, a kroz te promene nam se daje mogućnost, da postanemo ono što zaista jesmo, Božanska Bića. Ovo je naravno proces koji traje već duži period vremena, ali sada su promene koje se dešavaju, toliko intenzivne, da ih možemo videti i osetiti u svom biću, telu i svetu oko nas. Vreme se toliko ubrzalo da leti. Dani se toliko brzo smenjuju, kao nikada do sada. Čak je i nauka potvrdila da se naša tela menjaju i da imaju povećanu vibraciju. Vibracija naše planete se takođe uvećava, a povećano prisustvo energija na našoj planeti je već evidentno.

Najvažnije je da znamo, da je sve u redu i da se sve dešava, baš kako treba da se dešava. Nema potrebe da se bojimo, jer upravo se dešava postepena promena naše svesti, koja je Božanskom ljubavlju vođena za naše najviše dobro. To je vreme u kojem ćemo vremenom živeti onako, kako dolikuje čoveku i našoj istinskoj prirodi. To je kao da vam se ispunjava želja, koju ste oduvek želeli. Ispunjenje je u toku. Pratite promene, i radujte im se.

Dajte sve od sebe sada i ovde, da činite ono  što vas iznutra inspiriše i raduje. Činite sve da vaše misli i osećanja budu čista i pozitivna, jer će to ubrzati vaše promene i doprineti promenama drugih ljudi. Radujte se, jer više ništa nije važnije od vaše radosti, jer ispunjavate i dočekujete Radosnu Veličanstvenost u sebi, u svim ljudima, i svemu što nas okružuje. U nama se ruše svi zastori do poslednjeg, i  pojavljuje se naše Sopstvo, koje smo istinski mi. To je svesnost i svetlost takve ljubavi, za koju ne postoje reči. To je ono što nam se dešava!

Radujte se!

foto by decimates
foto by decimates

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

10 Comments

 1. maja

  TAKO I JESTE!!! Svi osecamo promene (da se nesto desava) !, Neki uplaseno komentarisu ” Kuda ovo sve vodi..!?” A neko oseca pozitivnu energiju koja nas budi ,nudi nam informacije, ukazuje na ljude,tekstove (poput ovih)…Nesto sto nas osnazuje, raduje,menja vidike …Treba samo da pustimo sve i da sa prepustimo,zar ne?!

 2. Maja, moje mišljenje je da ne treba slušati niti čitati tekstove koji izazivaju strah. Sada je najbolje se prepustiti vođstvu iznutra. Meditirati svaki dan i to će biti dovoljno da nas usredsredi i vodi tačno, do svake informacije koju trebamo pročitati da bi bili istinski informisani, onako kako je to nama potrebno. Sada je izuzetno vreme da jačamo svoju snagu iznutra, jer ona nas vodi višoj svesti uz pomoć Božanskih Bića Svetlosti. Dragoceno je to usmerenje na sebe iznutra. Potrebna nam je radost, radost i radost, jer ona nas čini otvorenim i prijemčivim za više svetlosti a to znači i više svesnosti.

 3. Maja

  Divan tekst Leci, i ovaj sajt je kutak radosti koji pronalazi svoj put do otvorenih srca, svi smo vođeni svojim Višim bićem do informacija koje su nam potrebne…Svi smo povezani u uzvišenoj spirali prosvetljenja 🙂

 4. Siniša

  Ponekad Leci, intuitivno osećam da sam krenuo na put prosvetljenja od samog izvora ….

  Idem, hodam, ma trčim …..

  I eto mene, posle nekog vremena na izvoru “sveznanja”……

  Nisam ni svestan da sam TU već bio, da sam odatle jednom krenuo …

  Istina je da pripadamo večnosti i da smo delići ogromne puzzle zvane LJUBAV …..

 5. Suzi

  Veliko hvala, Leci, za ovaj radosni tekst. Prija svakako 🙂

 6. sunce8

  Draga Leci,
  Tvoji tekstovi i svetlost naprosto preplavjjuju moje biće radošću i ljubavlju. Svaka tvoja reč budi moju vibraciju i sva zvonim i pevam nakon tvojih tekstova. Uvek osetim iskonsku potrebu da ti se zahvalim i blagosiljam te čistom ljubavlju zato što postojiš, takva savršena i nesebična. Zahvalna sam što sam maniifestovala i privukla tvoju mudrost u svoj život. To znači da sam na odličnom putu. Hvala!

  • Sunce8 drago, zahvalana sam ti na svakoj reči koju si napisala, zahvalana sam što me takvu vidiš, jer i ja učim i želim biti još bolja i bolja, kao što to svi mi želimo. Želim tebi, sebi i svim ljudima da snagom svojih misli i osećanja, kroz svesnu nameru, da otvorimo svoja srca i da nas preplavi toliko Božije svetlosti, da se promenimo za uvek, i konačno vidimo sebe kakvi jesmo. To je moja velika želja. To će biti nezamisliva radost, najlepše iskustvo, koje smo iskusili do sada. neka tako bude.
   Drago Sunce8, tvoje je srce tako očito širom otvoreno, na pravom si putu i svi smo na pravom putu, ljubi te leci.

Leave a Comment