Leci - Igra, od Koje Misli se Bolje Osećate

Sedim na travi i razmišljam o vremenu kada sam se osećala izgubljena i bespomoćna, jer nisam znala način, kako da sebi pomognem. Nisam znala koliko su moje misli, moćni alati da kreiram sebe, svoj život i sve što želim. Kako je divno sa sadašnje tačke bezbrižno posmatrati taj prošli period života, i osetiti veliku zahvalnost za ta divna saznanja do kojih me je doveo zakon privlačnosti, život, i moja pozitivna misao u glavi.

Recite od koje misli se bolje osećate?

Kupiti ili sačekati? Sačekati!

Od koje misli se bolje osećate?

Kada pristanete na manje, ili kada kažete da je više deo vašeg budućeg iskustva? Naravno kada kažete da je više deo vašeg budućeg iskustva!

Od koje misli se bolje osećate?

Izaći napolje ili ostati u kući? Izaći napolje.

 

by foto christopherpollari
by foto christopherpollari

 

Od koje misli se bolje osećate?

Verujem u sebe ili nisam dovoljno dobar?

Pisati ili trčati, ćutati ili govoriti?

Svaka misao u vašoj glavi je igra, od koje misli se bolje osećaš!

Kada se bolje osećate, kada osuđujete ili poštujete, kada hvalite sebe i ono što ste uradili ili se kritikujete?

Kada se bolje osećate, kada ujutro pomislite kakav vas zanimljiv dan čeka pun divnih prilika, ili kada dozvolite mrzovoljnosti da preplavi celo vaše biće i pomislite, uh još jedan dan, ko zna kakav?

Vi, upravo Vi znate kakav vas dan čeka, jer to zavisi isključivo od vas, od igre koju igramo stalno i iznova. Od koje se misli bolje osećam, jer ta će misao biti vaša sutrašnja budućnost.

Vi gradite svoj život, oblikujući ga svojim mislima, zato zaigrajmo zanimljivu igru od koje misli se bolje osećam, jer tada će život i zakon privlačnosti doneti u vašu budućnost divne i prijatne i zanimljive okolnosti, blagostanja i sreće.

 

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment