Vina - Gde je najbolje mesto za naš fokus

Pitanje koje ste me pitali dosta puta, sada pita naš dragi čitatelj i ovde postujem odgovor kako bi što više vas pročitalo i našlo inspiraciju.

Pozdravljam te Vina,

Hteo sam da te pitam sledece, ja sa cesto osecam kao duh, osecam spokoj i mir u sebi, kao da na neki cudan nacin osetim svoje bice, divno se osecam sto je najbitnije, e sada da li to ima istu jacinu tj frekvenciju kao i kada sam u radosti i ljubavi, kao kada mislim na zelje??? Ja se onda osecam srecno naravno kada mislim na zelje, jer ponekad ima trenutaka kada jednostavno se usmerim na unutrasnje bice i uzivam u njemu, ne mislim ni na sta, jednostavno sam opusten nemam otpore, uzivam u sadasnjem trenutku, posmatram, divim se… Nadam se da me razumes, da li i kada sam u spokoju i miru takodje privlacim manifestacije za koje znam da se ostvaruju, ili je uslov ostvarenja zelja taj da sam fokusiran non stop na zelje i da sam srecan non stop kao *dragstor* , iako ponekad prekinem da mislim na njih i prepustim se miru i slobodi unutar sebe??-)))))

 

mesto fokusa
mesto fokusa

 

Naravno da je ok. da tvoj fokus bude na milion različitih stvari dokle god te one čine da se osećaš dobro, da tvoja vibracija bude na višljem nivou, da nemaš otpore, da dopuštaš dobrobit. Svaki miris, scena, film, igra, razgovor sa nekom osobom, doživljaj, senzacije, hobi, kućni ljubimac, posao, kreativnost, deca, šetnja…ma bilo šta, ali bukvalno bilo šta što te tera da NE misliš na probleme, na izazove, na sve ono što ti se ne dopada u tvojoj trenutnoj realnosti, na sve ono što nemaš, i što ti nedostaje – jeste upravo ono što te katapultira u Vorteks 100 na sat! Svi smo različiti i zato svako od nas ima drugačije načine kako dolazi do poravnanja sa Izvorom, sa svojom dobrobiti: za nekog je to dok mazi svog kućnog ljubimca, za drugog je to meditacija, za trećeg je to kuvanje hrane…Nema granica, bitno je krenuti u akciju i vremenom pronaći svoj omiljeni način opuštanja i uopšte podizanja svoje vibracije, a i to se vremenom menja, mislim na načine.

Definitivno ne moramo misliti, afirmisati niti vizualizovati non stop ono što želimo da bismo to manifestovali. Nikada ne treba sebe da silimo na nešto, ako nam se tog trenutka radi nešto drugo. Jer poenta svega toga, svih tih vežbi i jeste da se osećamo dobro, da nam se podigne vibracija i da nemamo otpore – da smo u stanju dopuštanja. Čak je za neke ljude (meni je tako) i lakše da ne misle i ne fokusiraju se direktno na ono što žele, jer je jaz između osećaja da to još uvek nemaju i osećaja da to imaju preveliki, i počinju da se opterećuju prilikom vizualizacije, ili meditacije ili fokusa, i onda se osećaju loše. Imaju snažan osećaj da to što žele još uvek zapravo nemaju i onda nastaju otpori.

Evo par korisnih videa :

 

 

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment