Leci - Dopusti Duši

Dopusti da Duša deluje kroz tebe, da se ostvari Božanski plan i konačno ti dragi čoveče, ti ljudsko biće što hodaš ovom planetom vekovima, dosegneš i vidiš samog sebe. Iznenadićeš se drago biće onim što budeš video, i shvatićeš kako nikada nisi morao biti malen i uplaše, zbunjen i bespomoćan, jer je tvoja snaga, ljubav i mudrost, snaga Boga iz koga si stvoren.

Tvoje je jedino, da ne sumnjaš u tu Svetlost u sebi, da se opustiš i pratiš poruke koje ti Svetlost tvoje Duše šaje. Pusti, i dopusti da Duša i Srce budu svetlost koja jesi. Slušaj pažljivo glas svoje intuicije, koja će ti uvek reći u pravom trenutku, da to prepoznaš i shvatiš, kako bi mogao učiniti najbolje i najlakše korake kroz život.

U svakom trenutku u nama postoji osećanje kao izraz iskre i žara nečega što nas okupira i raduje najviše, e to je upravo ono što je poruka. Nije važno da li ti deluje luckasto, besmisleno i nerealno, jer um ne može da prevede veću i širu sliku koju može sagledati Duša i Srce, zato se uvek povedi Svojim srcem i poslušaj glas intuicije, kojom ti Duša iz Božanske svetlosti, svoje mudrosti šalje poruku.

Kada počneš slušati ove poruke, vremenom ćeš shvatiti, koliko su dragocene i bitne za  evoluciju tvoga bića. Slušajući ih i čineći ih kroz život, u stvari dopuštaš svojoj Duši, Božanskom u sebi, da deluje kroz tebe kao instrument. Tada nastaje svekolika sreća i ispunjenje tvoga srca, i osećaš stalno rastuću i uzdižuću radost. To je blagoslov i nagrada Božanske Duše za tvoju poslušnu svesnost i verujuću ljubav, dragi čoveče. Tako život postaje pesma, smeh i sreća. Tada volimo čitav svet!

foto by eliseenchanted
foto by eliseenchanted

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

2 Comments

 1. Siniša

  Ponovo Ja ….

  Mi smo Leci deo kolektivne svesti čovečanstva i sve što preduzimamo da bismo iscelili svet, ulazi u masovnu svest …

  Naša duhovnost, naša mentalna i emocionalna stanja, pa čak i naše fizičko stanje …, svaki razvojni korak na spomenutim nivoima, doprinosi razvoju čovečanstva!

  Bez želje da te pogordim, hvala ti na lepim tekstovima kojima pomažeš svim mušicama poput mene ……..

  Gospode Isuse Hriste, pomiluj nas!

  • Divna razmišljanja i puno svesnosti u tvome biću, Siniša. Tvoje napredovanje inspiriše i podiže.
   Puno ti hvala, i nećeš me pogorditi, jer tvoje reči prihvatam kao reči iskrenog prijatelja, koji daje podršku mom biću koje uči
   Neka bude Svetlost!.

Leave a Comment