Leci - Danas je Novi Dan

Nesrećan si, tužan, usamljen, osećaš teskobu i ne voliš sebe, evo prilike za tebe da sve to ispraviš i preokreneš naglavce, i budeš sve suprotno od ovog što smo nabrojali.

Da li to želiš?

Da li zaista iskreno to želiš?

Ako ne želiš, i to je u redu, pročitaj ovaj tekst neki drugi put, ali ako želiš, pripremi se za jedno strmoglavo, zabavno i zanimljivo putovanje…

Danas je novi dan za tebe!

Danas je za tebe jedan novi početak, da se osećaš sjajno, božanstveno, i da budeš oduševljen životom, sobom!

Polećemo!

Sve što si do sada razmišljao baci u vodu, oslobodi se svega što je u tebi izazivalo teskobu, i svako negativno osećanje. Sve ono što te je radovalo i što te sada raduje stavi u prvi red tvoga života. Prestani da radiš sve ono što te čini ne srećnim! Ako radiš posao koji ne voliš, pitaj sebe šta bi voleo da radiš i tada potraži takav posao. Pozitivnim afirmacijama, možeš privući željeni posao.

Sve što u tebi izaziva prijatnost, opuštenost, entuzijazam, vatru tvoje kreativnosti, i sve što te inspiriše na pozitivno sagledavanje i razmišljanje, sve to stavi na prvo mesto u tvom životu i bavi se time.

Okružuj se ljudima koji su opušteni, tolerantni i pozitivni, koji te inspirišu da se ispojavaš u svakom mogućem smislu. Bogatstva talenata, sposobnosti i kreativnosti, koja imaš u sebi kada se aktiviraju, donose čoveku ogromnu radost i sreću, i šire polje boljeg i jasnijeg sagledavanja sebe i sveta u kojem živimo.

Danas je novi dan za tebe, da sve od danas postane drugačije.

Kada donesemo odluku da želimo drugačije, ta je promena već krenula da se odigrava. To je proces koji će trajati, i može biti jako zabavan i interesantan, ako na sve to gledaš kao posmatrač…

Posmatrajte sebe kako se ponašate i šta osećate u procesu promena, i videće te kako će vam se otkriti detalji, koje trebate dalje menjati. Smejaće te se svojim ograničenjima, i slaviti svoje pobede nad svim onim što vas je unesrećivalo, i držalo vas zarobljene u sopstvenom životu, jer postajete drugačiji, bolji, divniji, svetliji, radosniji, slobodniji, ispunjeniji.

Videće te vremenom, kako život može biti puniji i interesantniji nego što ste ikad mislili.

Danas je vaš novi dan, da započnete jedno novo i drugačije putovanje, putovanje u srećan život!

 

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

11 Comments

 1. rada

  Draga nasa Leci kako si ovo divno napisala i sama sam prolazila i prolazim jos uvek kroz proces promene.Kad se sad osvrnem unazad bude mi smesno i u isti mah i zalosno kako covek tumara kroz zivot kad je nesvestan.Licno meni je ovaj sajt i tvoji clanci mnogo pomogli,mnogo sam vam zahvalna i mnogo vas volim kao da se znamo citav zivot.Sreca je zaista dostupna svima,samo covek treba da bude uporan,da prati svoj unutrasnji glas i da veruje u pozitivan ishod.Leci duso hvala na ovoj radosti koju osecam citajuci tvoje tekstove:-) <3

  • Rado, ja sam jako radosna kada čujem da ti moje razmišljanje toliko godi i pomaže da se menjaš.To je velika radost za mene, veruj mi! Osećam da pratim svoj glas i to me jako ispunjava.

   Da, činimosvašta u životu ali ništa nije tragično i strašno, jer sve su to samo lekcije, koje nas menjaju i od kojih rastemo!

   Sreća je dosupna svima…ravnopravno, to je istina, i svi je prate bez bzira što nam se čini po nekad da je neko daleko od istine, ali čudni su putevi Gospodnji…i nekada ih ne prepoznajemo ni kod sebe a kamoli kod drugih.

   Rado, ti si super, bravo!
   Ljubi te Leci.

 2. danijela dany

  Divno podsecanje, bas mi je trebalo!Hvala ti draga Leci<3

 3. marta

  puna sa ljubavi, istrajna sam, tolerantna sam

 4. nata

  Draga Leci zaista je divno kada shvatimo koliko istinski volimo sebe,i koliko toga mozemo ako to zaista zelimo.Neka su ljubav i radost uvek na tvome putu.Veliki pozdrav.:)

Leave a Comment