Abraham-HIks – proces disanja

Ne postoji ništa drugo u vezi vaše fizičke svesnosti što vas više povezuje sa NeFizičkim aspektom vašeg bića, nego vaše disanje.

Mnogi predpostavljaju da je disanje ništa drugo do obični fizički proces, ali to zapravo nije slučaj. Proces disanja je mnogo više nego esencijalna funkcija vašeg fizičkog tela. Zapravo, to je tok Duha ka vama, i kroz vas.  To je razlog zbog kojeg, kada Duh više nije fokusiran na vaše telo, vi prestajete da dišete.

Meditaciono iskustvo koje mi imamo će prouzrokovati ujedinjenje pozitivnih aspekata za vas, jer dok se opuštate u prirodni ritam savršenog disanja dok slušate izgovorene reči, vibracija vašeg fizičkog bića će se nežno predati Vibracionij frekvenciji vašeg Izvora, i vi ćete postati jedno sa vašim Izvorom, unutar Vorteksa.

Kroz slušanje naših reči u vašem opuštenom stanju dopuštanja, vi ćete dopustiti nežno podešavanje vaše Vibracione frekvencije da se poravna sa frekvencijom vašeg Izvora.

Ovo neće biti vežba, niti trud, niti probanje, već vežba otpuštanja i dopuštanja…nežno dopuštanje sebi da budete ono-što-zaista-jeste.

Leave a Comment