Abraha-Hiks – manifestovanje izobilja

Mi želimo da shvatite da se izobilje širi proporcionalno vašim željama, i da postoji ogromna količina izobilja koje još uvek ne dopuštaju upravo ljudi koji su ga i stvorili. Kada vaše životno iskustvo u vama izazove fokusiranu želju, sredstva za ispunjenje te želje stvorena su u isto vreme, ali vi morate biti na istoj Vibracionoj talasnoj dužini sa svojom željom kako biste videli stazu njenog ispunjenja.

Verovanje u nedostatak ili nemanje će sprečiti vaše  pronalaženje staze koja vodi ka vašoj kreaciji, i svako osećanje otpora koje imate ukazuje da ste na pogrešnoj Vibracionoj stazi. Kakogod, u vašem poimanju beskrajnog izobilja ovog Univerzuma, osetićete lično oduševljenje svaki put kada posmatrate nečije poravnanje sa njim, jer njihovo postignuće ne može ni na koji način poništiti vaše, može ga jedino uvećati.

Ako se fokusirate na svoje disanje, muziku i reči vaše meditacije, deaktiviraćete vaš uobičajeni otpor ka izobilju, i otkrićete prijatni osećaj pozitivnog očekivanja i uspeha. A onda, manifestacija tog uspeha mora doći ka vama. To je zakon!

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment