Loreta LaRoš - Da li pesimista može biti pozitivac?

Postoji gomila knjiga o tome kako da razmišljamo pozitivno i budemo srećni, kako bi postali uspešni i ispunjeni. Međutim, u većini slučajeva naš um bira da misli negativne misli. Pesnik Džon Milton je jednom rekao: Um caruje sobom, i u sebi može kreirati raj pakla, ili pakleni raj. Definitivno je znao o čemu priča!

photo by: baal_kaos

Probajte da učinite nešto ‘staromodno’ sa svojim komšijama

Probajte da učinite nešto ‘staromodno’ sa svojim komšijama. Pozovite ih na kafu. Ako je neko bolestan, odnesite mu supu. Takve ‘male stvari’ stvaraju zajednicu podrške i pažnje koja bogati svakog ko je u nju umešan.

– Loreta LaRoš

 

photo by: r3novatio

Unutrašnja muza

Pokušajte da uklonite reč dosada iz svog rečnika. Time priznajete da posedujete veoma malo sredstava da zabavite sebe. Nemojte izgubiti dodir sa svojom sposobnošću da pristupite svojoj unutrašnjoj muzi.

– Loreta LaRoš

ne gubite pristup

Ako se uvek trudite da budete u pravu

Ako se uvek trudite da budete u pravu u vezi svega što govorite i radite, ubrzo ćete shvatiti da nemate više nikog oko sebe koga interesuje koliko ste u pravu.

– Loreta LaRoš

ako se uvek trudite...

Loreta LaRoš - Nema više ‘gunđavog’ razmišljanja

Misli su temelji koji nam pomažu da stvaramo svoj život. Kada imamo gomilu neorijentisanih, negativnih, I nerealističnih misli, temelj puca I mi završimo tako što se osećamo poludeli I bez humora. Način na koji razmišljamo u mnogome podseća na avion I autopilota. Mi zaboravljamo da možemo preuzeti kontrolu I upravljati sobom. Ali nam se čini da je mnogo lakše kada to ne činimo.

photo by: sugarcream

Loreta LaRoš - Iznenađenje! Iznenađenje!

Ja obožavam iznenađenja, I takođe volim druge da iznenadim. To je jedno od najvećih blaga u životu I nikada ne treba taj običaj da napustimo. Da biste nekog zaista uhvatili neočekivanog, morate pomno pratiti I obratiti pažnju na ono šta govori I šta radi kada je sa vama.

Iznenađenje!

Loreta LaRoš - Savršeni baš onakvi kakvi smo

U nedavnom izdanju Glamur magazina objavljena je fotografija oko koje se digla prašina I koja je izmamila brojne komentare čitalaca. Uredništvo magazina bilo je preplavljeno mailovima I pismima čitalaca koji su svi govorili kako ima se svidela žena na fotografiji, koja sedi u svom donjem rublju, ponosno pokazujući svoj stomačić. Kliknite OVDE da biste videli članak.

savršeni baš onakvi kakvi smo

Loreta LaRoš - Ajmo sad jedan aplauz za tišinu

Tokom godina, shvatila sam da je za mene najbolji način da uđem u novi dan, da sednem u tišini sa svojom šoljicom kafe I prosto budem sama sa tišinom. Ovo ponekad nije bilo moguće zbog moje karijere u kojoj sam primorana da stalno putujem posledjih 13 godina.

aplauz za tišinu

Loreta LaRoš - Hrabrost da budete srećni

Da li živite kao da vam je čaša do pola puna? Koliko ste svesni činjenice da ono što govorite direktno utiče na ishod koji dobijate?

photo by: tomscholes

Loreta LaRoš - Smej se dokle ti zdravlje hoće!

Oduvek sam verovala da je moć humora I radosnog življenja najbolji način da se preživi stres. Moja teorija bazirana je na tradicijama starim nekoliko vekova, kao I na najnovijim naučnim otkrićima. U skorije vreme, naučnici su otkrili da smeh zaista pozitivno utiče na naše telo, I to na nekoliko načina:

Photo by:Echoes83