Proverite svoju etiketu sa cenom

Poštujte sebe dovoljno da biste otišli od bilo čega što vam više ne koristi, ne pomaže vam da rastete, niti vas čini srećnim.

Ako vas ne tretiraju sa ljubavlju I poštovanjem, proverite svoju etiketu sa cenom. Možda ste stavili prenisku cenu za sebe. Upravo ste VI ti koji svetu govorite koliko vredite. Sklonite se sa rasprodaje, I stanite u izlog, gde drže najskuplje stvari.

-Greg Brejden

 

photo by: jenovah_art
photo by: jenovah_art

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

7 Comments

  1. maja

    genijalno nema sta!!!

  2. naravno! cijena je previsoka, pa samo gledaju rijetko ko pozeli da bude jedan od nas, nemaju hrabrosti ni da pitaju ko smo, a ne da nesto nauce o tome. Samo gledaju i ljute se prolazite pored izloga divnih ljudi koji znaju da vrijede mnogo. Onda prodite i spustite glave, ko zeli nek izvoli ratnicima stalno cijena raste jer su najbolji. u mom okruzenju gdje zivim stavili mi etiketu uobrazena. valjda oni hoce da ja budem jedna od njih….ali neeeee volim ih ali i zalim ih oprosti im Boze jer ne znaju sta propustaju.

  3. joj,joj, sto mi se ne svida ova slikica pored mog imena. izgleda ko vampir aaj……….

  4. Naly

    Divno! A gdje je taj izlog? 🙂

  5. izlog! u nasem srcu, tamo je dobro i najvrednije tamo je sve sto volimo i cijenimo, tamo znamo ko smo i koliko vrijedimo, a cijena je previsoka, ne moze se kupit. rasprodaja je za one koji to ne znaju i ne vide. :-))

Leave a Comment